TŰNJ KI A TÖMEGBŐL! 🧗‍♂️

Hatékony online marketing megoldások üzleti céljaidhoz igazítva

Dolgozz együtt Google partner digitális marketing ügynökséggel, és maximalizáld online kampányaid sikerességét. Google Ads és Meta hirdetéskezeléssel, valamint SEO szolgáltatással segítünk, hogy elérd a célközönséged és céged évről-évre növekedni tudjon.
gd onlinemarketing cover@2x

Szolgáltatásaink

Google Ads hirdetéskezelés

Biztos lehetsz abban, hogy Google Partner ügynökségként a leghatékonyabb megoldásokat biztosítjuk számodra. Válaszd a Google Ads (AdWords) kampánykezelés szolgáltatásunkat és hozd ki hirdetéseidből a legtöbbet a segítségünkkel!

Meta hirdetéskezelés

Egyre nehezebb megfelelni a legújabb kritériumoknak. Ez nemcsak laikusok számára lehet bonyolult, sokszor a marketingeseknek sincs egyszerű dolga. Marketing szakértőink azonban mindig naprakész és kreatív megoldásokkal támogatják ügyfeleink vállalkozását. Bízd Te is profi csapatra a Meta (Facebook és Instagram) hirdetéskezelést!

Keresőoptimalizálás

Mi alapján rangsorol a Google? A hivatalos rangsorolási szempontok sajnos nem nyilvánosak. Az azonban biztos, hogy a weboldalra mutató linkek fontosak a Google keresőben való pozícionálás szempontjából. Segítünk növelni a weboldalad linkeinek számát, és fejleszted linkportfóliód.

Növeld eredményeidet célzott online marketinggel

Cégünk széleskörű online marketing szolgáltatásokat nyújt, amelyeket minden esetben a vállalkozásod egyedi céljaihoz igazítunk. Legyen szó ecommerce vagy lead gyűjtő stratégiáról, szakértő kezekben leszel minősített kollégáinknál.

Konverzióra optimalizált, adatvezérelt kampányokat alkalmazunk, folyamatos optimalizálás és felügyelet mellett. A teljes átláthatóságban hiszünk, hiszen nincs mit titkolnunk. Online kampányaid teljesítményét élő riporton követheted a nap bármely pillanatában.

A keresőoptimalizálás (SEO) az online jelenlét egyik nélkülözhetetlen eleme. Az organikus megjelenések és rangsorolások kulcsfontosságúak az online siker szempontjából. Segítünk elérni az előkelő Google pozíciókat, hogy könnyen megtaláljanak téged a potenciális ügyfelek. Google partner ügynökségként támogatunk az online térben való kiteljesedésedben.

10

Lépj velünk kapcsolatba és találjuk meg együtt a megoldást!

Miért dolgozz velünk?

6 érv a Garand Design mellett

Komplex online marketing stratégia

Az összes online marketing eszközt figyelembe vesszük a stratégia kialakításánál, hogy egységes és hatékony kampányokat hozzunk létre.

Üzleti célokra optimalizált kampányok

Minden kampányt úgy tervezünk, hogy közvetlenül hozzásegítse a vállalkozást a konkrét céljai eléréséhez, legyen az értékesítési növekedés, brand ismertség növelés vagy lead generálás. Minden online kampányt gondosan elemzünk és optimalizálunk az üzleti célkitűzések fókuszában.

Szakértői
csapat

Csapatunk Google minősítéssel rendelkező szakemberekből áll. Bátran bízd online kampányaidat specialistáink gondjára, akik több éves tapasztalattal a hátuk mögött, mindig naprakész tudással várják az új kihívásokat.

Ügyfélközpontú kommunikáció

Hiszünk a rendszeres kommunikáció erejében. Az eredményes munka érdekében fontos, hogy mindig a megfelelő információ birtokában legyen az ügyfelünk és mi is kapjunk visszajelzést. Folyamatos tájékoztatásra törekszünk, emellett pedig minden hónapban 1 órás meetinget is igénybe vehetnek ügyfeleink.

Teljes
transzparencia

Az eredmények bemutatása kozmetikázás nélkül. Élő Google Looker Studio riportunk segítségével átláthatóan és egyhelyen nyomon követhető a kampányok teljesítménye és az eredmények változása időszakról-időszakra.

Egyedi megoldások és javaslatok

Mindig a lehető legjobbat szeretnénk kihozni a projektjeinkből. Az üzleti célok adottak, viszont a piac és az online marketing eszközök folyamatosan változnak. Rendszeres adatelemzéssel és tudásunk frissen tartásával igyekszünk a legjobb személyre szabott megoldásokat biztosítani ügyfeleink számára a folyamatos fejlődés érdekében.

Partnereink

Ők már minket választottak

Hogyan dolgozunk

Ajánlatkérés

A projektindító kérdőív kitöltése 10-15 percet vesz igénybe, amely nagy érték számunkra, sok mindent megtudunk az igényeidről és céljaidról.

Üzleti igényeid felmérése

A segítségeddel alaposan megvizsgáljuk vállalkozásod jelenlegi eredményeit és céljait annak érdekében, hogy közösen meg tudjuk határozni a üzleti célokat és személyre szabott megoldásokat tudjunk biztosítani.

Ajánlat készítés

Az igényfelmérést követően elkészítjük az egyedi árajánlatot, amely tartalmazza a szolgáltatások pontos listáját és vállalásainkat feléd.

Szerződés

Ha mindent rendben találtál az ajánlattal kapcsolatban, következik a szerződéskötés.

Hozzáférések átadása

A sikeres szerződéskötést követően kezdjük el a kampányok előkészítését. Szükségünk lesz hozzáférésre a meglévő Facebook vállalkozáskezelő, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console fiókjaidhoz. Ha ezekkel nem rendelkezel, létrehozzuk és beállítjuk mi.

Kick-off meeting

Az első megbeszélés a saját fiókkezelőddel. Itt megismerjük még jobban a vállalkozásod, hogy milyen terméket/szolgáltatást szeretnél hirdetni, céged legfontosabb értékeit, rövidtávú és hosszútávú céljaidat, megbeszéljük a hirdetési büdzsét, meghatározzuk a cél KPI-okat. Összegzünk mindent és egyeztetünk egy előzetes kampánystruktúrát.

Analitika setup

A hozzáférések beérkezése után átnézzük a fiókokat és beállítjuk azokat megfelelően. Szükség esetén új fiókokat hozunk létre és elvégezzük azoknak a teljes körű beállítását. Ellenőrizzük, vagy elvégezzük a pontos mérési beállításokat.

Kulcsszókutatás és kampányterv

Az analitikai setup-ot követően elkezdjük a kampányok előkészítését. Leírjuk a pontos kampánystruktúrát, elvégezzük a kulcsszókutatást, a kreatívok előkészítését és megírjuk a hirdetések szövegezését.

Hirdetések indítása

Jóváhagyás után indítjuk is a kampányokat és kiküldjük neked a Google Looker Studio riportunkat, hogy bármikor rá tudj nézni a kampányok teljesítményére. Innentől pedig nincs másra szükség, mint a türelmedre és a visszajelzésedre, hogy optimalizálással egyre közelebb kerüljünk a kitűzött célok megvalósításához.

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

ELÉGEDETT PARTNEREINK

Rólunk mondták

Ismerd meg szolgáltatásaink részletesebben

gd logo sotet

Ne várj tovább! Lépj velünk kapcsolatba!