Segítünk, hogy látható legyél! 👀

Lépj előre a Google találati listán, hogy az érdeklődőid biztosan rád találjanak!

Cégünk linképítésre specializálódott profi csapattal dolgozik, így biztosak vagyunk abban, hogy tudjuk mire van szükséged!
hero seo
Mi alapján rangsorol a Google?

Biztosan rengeteget gondolkoztál már ezen a kérdésen, talán egy kis kutatómunkát is végeztél már, de még mindig nincs meg a konkrét válasz, ugye? Ne aggódj, másoknak sincs, hiszen a hivatalos rangsorolási szempontok nem nyilvánosak. Szakértők szerint azonban a weboldalra mutató (back)linkek nagy szerepet játszanak abban, hogy hanyadik helyen jelenik meg a weboldalad a Google keresőben. Az egyik leghatékonyabb megoldás tehát, ha a (back)linkeid számát növeled, azaz építed a weboldalad linkportfólióját.

Mitől sikeres egy projekt?

Neked csak a saját szakterületeden kell profinak lenned, minden mást mi biztosítunk!

Kiváló csapattal való együttműködés

Jól bevált munkafolyamatok

Ügyfélközpontú hozzáállás

40 profi SEO szövegíró

Hatékony megoldások

Precíz munkavégzés

Proaktivitás

Követhető stratégia

Személyre szabott tartalmak

Folyamatos kapcsolattartás

A kezdeti lépések

Ha azt hiszed “minden kezdet nehéz”, velünk garantáltan kellemeset fogsz csalódni!

✍🏻 SEO elemzés

A projektindító SEO elemzésünk segítségével feltérképezzük, hogy jelenleg milyen állapotban van a weboldalad. A kiértékelés személyre szabott: megvizsgáljuk a vállalkozásodhoz kapcsolódó legfontosabb kulcsszavakat, és versenytársakat. Ehhez 10 kulcsszót, és 5 versenytárs weboldalát kell elküldened nekünk.

⚙️ Kiértékelés

Az elemzés eredményeit részletesen ismertetjük, és összegezzük a teendőket, amelyek a technikai-, az off-site-, és on-site SEO-t javítják.

🚀 Ajánlás

A kiértékelés alapján javaslatot teszünk arra, hogy melyik csomagajánlatunk a tökéletes számodra.

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

Komplex és hosszútávú

MUNKAFOLYAMATOK RÁD TERVEZVE​

Referenciaanyagok bekérése

Minden hónapban több szöveges tartalmat dolgozunk ki, cikkenként 2500 karakter hosszúságban. A linkmarketing cikkek jellemzően a weboldaladon található blogtémák vagy más szöveges tartalmaid alapján készülnek.

Linkek

A linkmarketing anyagokba elhelyezünk 1 vagy 2 db linket, amelyek a weboldaladra mutatnak. Ezek link erőt fognak közvetíteni a weboldaladra, amitől az hitelesebbé válik a Google szemében.

Ellenőrzés

A linkekkel ellátott anyagokat elküldjük Neked ellenőrzésre, így biztosítjuk, hogy a cikkek szakmailag 100%-ig megfelelőek legyenek.

Visszajelzés


A megküldött linkmarketing cikkek tervezetén van lehetőséged módosítani. Ezt megteheted Te is, vagy rábízhatod szakértő kollégánkra.

Cikkek kihelyezése

Ha rendben találod az anyagokat, továbbítjuk a cikkeket különböző hírportáloknak, amelyek kihelyezik azokat a weboldalukra.

Riport

Minden hónap végén elküldjük Neked a kihelyezett anyagok linkjét, illetve negyedévente riportot készítünk, ami megmutatja, hogy az eddig elvégzett munka milyen hatással volt a weboldalad rangsorolására.

Kategória- és Termékszöveg optimalizálás

A főoldaladra, adott termékekhez vagy termékkategóriákhoz olyan szövegeket készítünk, amelyek az aloldal szempontjából releváns kulcsszavakat tartalmaznak, valamint a Google és a látogatók számára is hasznos és értékes információkat adnak át. A megfelelő tartalomnak köszönhetően, a főoldalad, a termékeid és a termékkategóriáid képesek lesznek megjelenni a Google találati listán, így a potenciális vásárlók rögtön megtalálhatják a webáruházadban azt, ami érdekli őket.

gd logo sotet

Ne várj tovább! Lépj velünk kapcsolatba!