Segítünk, hogy sokszínű legyél! 🌈​

Maximalizáld elérésed és növeld a teljesítményed Meta (Facebook és Instagram) hirdetéskezelés szolgáltatásunkkal

Marketing specialistáink naprakész tudásukkal és kreatív megoldásokkal segítenek elérni üzleti céljaid a Meta dinamikusan változó világában. Bízd Te is profi csapatra a Facebook és Instagram hirdetéskezelést!
facebbok cover @2x

Miért hirdess a Meta-n?​

A globálisan közel 4 milliárd felhasználói bázissal bíró Meta hirdetési eszközeivel hatékonyan elérheted releváns célközönséged a közösségi médiában. Különböző kampány típusokkal és pontos célzási lehetőségekkel tudod növelni webáruházad vagy weboldalad eredményességét, legyen szó akár brandépítésről, forgalom terelésről, új ügyfélszerzésről vagy értékesítésről. Helyezd profi kezekbe a kampányaid és használd ki a platform teljes potenciálját.

facebook @2
Hatalmas közönség

A Meta hatalmas felhasználóbázissal rendelkezik. Szinte minden korosztály, érdeklődési kör és demográfiai csoport képviselteti magát a platformjain.

Célzott hirdetési lehetőségek

A hirdetéskezelő rendszer lehetővé teszi, hogy meghatározd, kiknek jelenjenek meg a hirdetéseid. Ezáltal pontosan azokhoz az emberekhez juthatsz el, akik potenciálisan érdeklődnek a terméked vagy szolgáltatásod iránt.

Vizuális vonzerő

A Facebook és az Instagram különösen erős a vizuális tartalmak terén, így tökéletes platformok a termékek és szolgáltatások bemutatására. Kreatív képek és videók segítségével lenyűgözheted és meggyőzheted a célközönséged, hogy melletted döntsön.

Költség-hatékonyság

A Meta kampánytípusai, rugalmas hirdetési megoldásai és jól kihasználható célközönség beállításai lehetővé teszik, hogy a platformra szánt költségvetésed az üzleti céljaid eléréséhez a lehető leghatékonyabban használd ki. 

Az alábbi kampány típusokat alkalmazzuk ügyfeleink sikerességének érdekében.

Elérés fókuszú kampány

Forgalomterelő kampány

Aktivitás fókuszú kampány

Lead generáló kampány

Értékesítés fókuszú kampány

Szolgáltatásunk 6 legfontosabb alappillére

Eredményfókuszú kampányok

Pontosan meghatározzuk a célokat, és a kampányokat ezekre optimalizáljuk. Ez magában foglalja a kampány típusok és a céloldalak kiválasztását, a kreatívok célokhoz illeszkedő létrehozását, valamint a költségvetés és a hirdetési beállítások finomhangolását. 

Márkaismertség növelése

Célzottan érheted el azokat a felhasználókat, akik nagy valószínűleg érdeklődnek a termékeid vagy szolgáltatásaid iránt, ezzel pedig növelheted a márkád ismertségét és az ügyfelek elköteleződését.

Kreatív megvalósítás

A nagy reklámzaj miatt nehéz hirdetőként kitűnni a tömegből. Mi olyan hirdetési kreatívokat és szövegeket hozunk létre, melyek segítségével márkád üzenete egyedi és figyelemfelkeltő módon szólítja meg a célközönséged.

Folyamatos monitorozás és optimalizálás

Szakembereink az adatok alapján elemzik a kampányok hatékonyságát. A szövegek, képek és célzási beállítások folyamatos összhangját teremtjük meg alkalmazkodva a piaci változásokhoz.

Automatizált riportok

Az eredmények valós időben, kozmetikázás nélkül kerülnek bemutatásra. Élő Google Looker Studio riportunk segítségével egyszerűen és átláthatóan nyomon követheted a kampányok teljesítményét és az eredmények változását.

Egyedi megoldások és javaslatok

Minden vállalat és fiók egyedi igényekkel rendelkezik. A Garand Design-nál folyamatosan arra törekszünk, hogy az adatok alapján testre szabott megoldásokat és tanácsokat nyújtsunk, amelyek célja ügyfeleink eredményeinek konstans javítása.

Lépj velünk kapcsolatba és találjuk meg együtt a megoldást!

Miért dolgozz velünk?

4 érv a Garand Design mellett

Követhető stratégia

Közösen megfogalmazott célok, közösen meghatározott stratégia és közösen elért siker. Ehhez természetesen mindkét fél elkötelezettsége szükséges. Mi készen állunk, és Te?

Ügyfélközpontú kommunikáció

Hisszük, hogy a folyamatos kommunikáció kulcsfontosságú. Az eredményes munka érdekében elengedhetetlen, hogy ügyfeleinket mindig megfelelően tájékoztassuk, és partnereink is folyamatos visszajelzést adjanak számunkra. 

Szakértői csapat

Marketing szakértőink mindig naprakész és kreatív megoldásokkal támogatják üzleti céljaid elérését. Innovatív megközelítésekkel biztosítják, hogy minden Met kampánystratégia a legfrissebb trendekhez igazodjon, és hatékonyan szolgálja ügyfeleink sikerét a digitális térben

Komplex megközelítés

A vállalkozás számára leghatékonyabb stratégiát alakítjuk ki, egységes megjelenéssel. A célunk az, hogy a kampányok ne csak eredményesek legyenek, hanem tökéletesen illeszkedjenek vállalkozásod egyedi igényeihez és értékeihez, megteremtve ezzel az optimális online jelenlétet.

Hogyan dolgozunk

Ajánlatkérés

A projektindító kérdőív kitöltése 10-15 percet vesz igénybe, amely nagy érték számunkra, sok mindent megtudunk az igényeidről és céljaidról.

Üzleti igényeid felmérése

A vállalkozásod jelenlegi teljesítményét és céljait részletesen átbeszéljük veled, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk küldeni neked.

Ajánlat készítés

Az igényfelmérés alapján kidolgozzuk az egyedi árajánlatot, mely tartalmazza a szolgáltatások részleteit és a havidíjat is.

Szerződés

Az árajánlat elfogadását követően lépünk a szerződéskötés fázisába.

Hozzáférések átadása

A sikeres szerződéskötést követően nekilátunk a kampányok előkészítésének. Ehhez szükségünk van a meglévő Facebook vállalkozáskezelő, Google Analytics, Google Tag Manager, fiókjaid hozzáféréshez. Amennyiben ezek nem állnak rendelkezésre, mi létrehozzuk és beállítjuk azokat.

Kick-off meeting

A saját fiókkezelőddel meghatározzátok, hogy milyen termékeket vagy szolgáltatásokat szeretnél hirdetni és mik a céged legfontosabb értékei. Egyeztettek a hirdetési büdzséről, valamint meghatározzátok a rövid és hosszú távú célokat.

Analitika setup

Miután megkaptuk a hozzáféréseket, ellenőrizzük és szükség esetén javítjuk a fiókok beállításait. Az esetlegesen hiányzó fiókokat létrehozzuk, és gondoskodunk a mérési beállítások elvégzéséről.

Kampányterv és kreatívok elkészítése

Az analitikai és mérés beállítások után indul a kampányok és kreatívok előkészítése. Kidolgozzuk a kampányok részletes struktúráját, elkészítjük a hirdetési kreatívokat, és megírjuk a hirdetések szövegét is.

Hirdetések indítása

Miután jóváhagyást kapunk, elindítjuk a kampányokat, és elküldjük neked a Google Looker Studio riportot, amely segít abban, hogy bármikor ellenőrizhesd a kampányok teljesítményét. Ezt követően csak a türelmedre és visszajelzésedre van szükségünk ahhoz, hogy hatékonyan optimalizálhassunk, és egyre közelebb kerüljünk a kitűzött célokhoz.

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

Partnereink

Ők már minket választottak

ELÉGEDETT PARTNEREINK

Rólunk mondták

Meta hirdetéskezelés árak

A hirdetési büdzsén felül az ügynökség havidíjával is számolni kell a setup folyamatok elvégzéséért, valamint a kampánytervezés és kezelés szolgáltatásáért.

A Meta (Facebook és Instagram) hirdetéskezelés díjszabás az ügyfél által kiválasztott szolgáltatási csomagtól és a kampányok komplexitásától függ. A szolgáltatás tartalmazza a kampánytervezést, a kreatívok készítését, a kampányok menedzselését, a rendszeres monitorozást és az élő Google Looker Studio riportot.


Nálunk a költségek havi rendszerességgel kerülnek elszámolásra, mindig világosan és átláthatóan tájékoztatjuk ügyfeleinket a díjakról és azok tartalmáról.

gd logo sotet

Ne várj tovább! Lépj velünk kapcsolatba!