Ismerd meg legizgalmasabb projektjeinket 📖

Referenciák

Szoftverfejlesztési projektek

Cégünk évek óta sikeresen foglalkozik szoftverfejlesztéssel, és számos különböző projektet valósítottunk meg a különböző üzleti szegmensek számára. Az alábbiakban szeretnénk bemutatni néhány kiemelkedő munkánkat, amelyeket büszkén vállalunk.

IKK

Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.

Kiemelt partnerünk egyedi fejlesztésű weboldalának elsődleges célja, hogy
naprakész információt nyújtson a szakképzést és felnőttképzést érintő
újdonságokról. Az információk strukturálása és annak kreatív megjelenítésének
érdekében olyan funkciókkal rendelkezik a platform, mint a szakképzési térképes kereső, a szakmakártyák, vagy a digitális útkereső

A weboldal tervezése során fontos szempont volt egy olyan UX/UI design kialakítása, amely képes megszólítani diákokat, diákok szüleit és felnőtteket egyaránt.

Egyedi weboldal
fejlesztés
Személyre szabott funkciók
ikk fooldal
edir

EDIR

Egységes Digitális Információs Rendszer

A cégünk által megtervezett és létrehozott keretrendszer a szakképzési centrumok és a hozzá tartozó intézmények weboldalának egységes megjelenését biztosítja.

Fejlesztésünk abban segíti a szakképzési centrumok és intézmények dolgozóit,
hogy informatikai tudás nélkül naprakész, modern weboldalt tudjanak létrehozni az egyes szakképzési centrumoknak vagy intézményeknek.

Központi admin
felület
Egyedi fejlesztésű keretrendszer

Lépj velünk kapcsolatba és találjuk meg együtt a megoldást!

Europ Assistance

Professzionális segítségnyújtás

Közös projektünk során cégünk belső munkafolyamatokat segítő szoftverek fejlesztésével támogatta a Europ Assistance munkáját, melynek elsődleges célja a folyamatok optimalizálása.

A Europ Assistance a világ egyik legnagyobb szolgáltatója a segítségnyújtás (assistance) terén. A Generali leányvállalataként a nemzetközi biztosítási piac jelentős szereplője.

Code review,
karbantartás
Egyedi fejlesztésű keretrendszer
europ assistence
skillscom

SkillsCom

A szakképzés közösségi tere

A közösségi platform lehetőséget ad arra, hogy egymásra találjanak a pályaválasztás előtt álló általános iskolai és a szakképzésben tanuló diákok, a szakképzési intézmények, az oktatók és a duális képzésben szerepet vállaló cégek, munkaadók, vállalkozások. A regisztrációt követően olyan profil állítható be, amely segítségével az egyes felhasználó típus személyre szabott információkat kaphat vagy oszthat meg a
szakképzés egyes területeiről.

Egyedi fejlesztésű közösségi platform
Weboldal és applikáció fejlesztés

Billingo

Vezető designerünk kollaborációja a Simplexity Studio Kft.-val

A kollaboráció során vezető designerünk a Billingo saját mobil- és tablet
applikációjának elkészítéséért felelt, valamint az applikációkhoz szükséges
Komponens Könyvtárat (Design System) is létrehozta, melynek karbantartásáért mai napig felel. Számos, a billingo.hu webapplikációhoz szükséges funkciók elkészítésében is részt vett.

Egyéni UI komponens könyvtár
Mobil és
Tabletalkalmazás
billingo ui
jewish fooldal

Jewish Tour Hungary

Dohány utcai Zsinagóga, Rumbach utcai Zsinagóga

A Jewish Tour Hungary brandjének létrehozásában cégünk mindhárom divíziójának nagy szerepe volt. A brand magában foglalja Európa legnagyobb és egyben a világ második legnagyobb zsinagógáját, azaz a Dohány utcai Zsinagóga komplexumát. A brand megalkotásának első lépése a logó és arculattervezés volt. Ezt követően egyedi UX/UI design alapján cégünk fejlesztésével elkészült egy 8 nyelven működő komplex weboldal, melynek elsődleges funkciója az online jegyértékesítés.

Social Media kampánymenedzsment
Google Ads kampánymenedzsment
gd emblema feher

Webfejlesztés

Fejlesztési részlegünk is készen áll, hogy innovatív megoldásokkal támogassa vállalkozásod

Ismerd meg webfejlesztés szolgáltatásainkat és hozd ki a maximumot az online jelenlétedből! Segítünk, hogy a legtöbb potenciális érdeklődőből új ügyfél válhasson.

gd logo sotet

Ne várj tovább! Lépj velünk kapcsolatba!