Segítünk, hogy sikeres legyél! 🛒

Lépj be az online kereskedői térbe egy piacképes webáruházzal!

Ma már ott tartunk, hogy webáruház nélkül szinte egy kereskedelmi vállalkozásból sem lehet kihozni a maximumot. Ne szabj határt céged növekedésének, érj el új potenciális vevőket online! Cégünk az Unas rendszerét használva, könnyedén épít fel egy professzionális webáruházat, amely az intuitív adminisztrációs felületnek köszönhetően egyszerűbbé teszi a termékek, készletek és rendelések kezelését.
webshop hero
unas logo gray
Szolgáltatásunk 4 legfontosabb tulajdonsága

Hatékony folyamatok

Az online vásárlási és fizetési folyamat minden esetben a hazai sztenderdeknek megfelelően kerül kialakításra. Az vásárlóid gyorsan és egyszerűen tudják kiválasztani és megrendelni a termékeket.

Reszponzív design

Nem számít, hogy a célközönséged telefonon, tableten vagy inkább számítógépen szeret vásárolni, a reszponzív technológia biztosítja, hogy a webshopod minden eszközön a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Átlátható felépítés

Akár több ezer termék esetén is olyan komplex struktúrát biztosítunk számodra, amely keresők és szűrők segítségével vevőid számára könnyen áttekinthetővé teszi a webáruházad

Szerkeszthetőség, admin felület​

A könnyen kezelhető admin felület gördülékennyé teszi számodra a mindennapi munkavégzést és a háttérfolyamatokat. Egyszerűen nyomon követheted a rendeléseket, valamint a készlet és a bevétel alakulását is.

Mitől sikeres egy projekt?

Neked csak a saját szakterületeden kell profinak lenned, minden mást mi biztosítunk!

Kiváló csapattal való együttműködés

Jól bevált munkafolyamatok

Több éves tapasztalat

Oktató videók

Folyamatos kapcsolattartás

Támogatás

Naprakész tudás

Profitorientált megoldások

Segítőkész kollégák

Precíz munkavégzés

A kezdeti lépések

Ha azt hiszed “minden kezdet nehéz”, velünk garantáltan kellemeset fogsz csalódni!

✍🏻 Kérdőív kitöltés

10-15 perc alatt kitölthető kérdőívünk segítségével jobban megismerhetjük a vállalkozásod.

🚀 Kick off meeting

A közös projekt megfelelő módon való indítása megkönnyíti és felgyorsíthatja a teljes munkafolyamatot. A kick-off meetingen megismerkedhetsz a dedikált projektmenedzsereddel, aki a segítségedre lesz a munka során. Közösen feltérképezhetitek a meglévő termék adatbázist, és kidolgozzátok annak továbbfejlesztésének lépéseit.

⚙️ Hozzáférések biztosítása és beállítása

Mindenek előtt a webshophoz szükséges egy domain név. Ennek megvásárlásában segítünk neked, de akár egy meglévő domain nevet is használhatunk. Igény esetén tudunk segíteni a tárhelyszolgáltató kiválasztásában, valamint a tárhely megvásárlásában is.

😍 Brief elkészítése

Egy írásos anyag, mely tartalmazza a megbízás minden fontos paraméterét: az ütemterv és a webshop funkciók meghatározását, valamint a projekt megvalósításához szükséges információkat.

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

MUNKAFOLYAMATOK RÁD TERVEZVE​
01.
Javaslatok

A webshop készítése során ötletekkel és tanácsokkal látunk el, hogy a maximumot tudjuk kihozni a közös projektből.

02.
Látványterv készítés

Fontos, hogy az oldalon visszaköszönjön vállalkozásod arculata, ezért UI/UX designereink egyedi látványtervet készítenek számodra.

03.
Technikai beállítások

Egy működő webáruházhoz elengedhetetlen a tárhely és a domain név, amelyek technikai beállításait elvégezzük.

04.
Webáruház felépítése

Fejlesztő kollégáink életre keltik a UI/UX designer által megálmodott látványtervet, megtörténik a tervezett funkciók integrálása.

05.
Integráció

Hatékony automatizált folyamatokat hozunk létre a fizetési, szállítási és számlázási integrációk segítségével.

06.
Technikai SEO

A webshop készítése során minden olyan technikai beállítást elvégzünk, amely a keresőben való előresorolást segíti.

07.
Mérési beállítások

A webáruházadat felkészítjük a vásárlók fogadására, elvégezzük a mérési beállításokat (Google Analytics, Tag Manager, Search Console).

08.
Tesztelés

Ellenőrizzük a webáruház működését: gombok, linkek, reszponzivitás, formok, betöltési sebesség, vásárlás.

09.
Átadás​

Miután elkészültünk az utolsó simításokkal, bemutatjuk az elkészült webshopot. Ha mindent rendben találsz, átadjuk a webshop hozzáférési adatait és az oktatóvideókat.

+1.
Support​

Ha biztos kezekben szeretnéd tudni a webáruházad üzemeltetését az átadása után is, fejlesztői csapatunk rendelkezésedre áll!

Készen állsz arra, hogy új fejezetet nyiss vállalkozásod történetében?

Hisszük, hogy a legapróbb részletek is számítanak. Jól bevált módszereinkkel segítjük vállalkozásod sikerességét!

Termék adatbázis

Kollégáink segítenek egy olyan komplex termék adatbázis létrehozásában, amely segítségével egyszerűen tudsz tömeges műveleteket végrehajtani (pl. termék feltöltés).

Oktató videók

A webshop átadás után 2 db személyre szabott oktató videót készítünk, melyek segítségével informatikai tudás nélkül szerkesztheted a webshopod tartalmát.

Integrációk

Segítünk, hogy webáruházad egy része “önműködő” legyen, automatizáljuk a számlázási, fizetési és szállítási folyamatokat.

Pontosság

Ütemtervünknek köszönhetően pontosan tudni fogod, hogy mi a következő lépés, és elkerülhető a projekt átadásának csúszása.

Webáruház support és üzemeltetés

Ha biztos kezekben szeretnéd tudni a webáruházad üzemeltetését az átadás után is, mi segítünk! A webáruház support szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink webshopja mindig naprakész maradhasson, legyen szó technikai vagy tartalmi beállításokról és frissítésekről.

Neked ajánljuk, ha szeretnél maximálisan a vevőidre koncentrálni!

gd logo sotet

Ne várj tovább! Lépj velünk kapcsolatba!